MENIU

Olympiakos îi oferă lui Boloni un salariu de trei ori mai mare decât la Standard

Foto: www.hbvl.be

Gruparea Olympiakos Pireu, care în acest sezon a reuşit eventul în Grecia, a pus ochii pe Ladislau Boloni. Elenii îi oferă tehnicianului de la Standard Liege un salariu de trei ori mai mare decât în Belgia.

Deşi în aceste zile principala sa preocupare a fost lupta pentru titlu din Belgia, unde Standard Liege şi Anderlecht sunt la egalitate de puncte înaintea ultimei etape, care se joacă sâmbătă, Boloni a mai avut o temă de gândire. Fostul selecţioner al României a primit o ofertă din Grecia, de la Olympiakos Pireu, unde este dorit, din vară, în locul spaniolului Ernesto Valverde, care a refuzat să-şi prelungească acordul.

Potrivit presei belgiene, Boloni ar urma să aibă la Olympiakos un salariu de 1,5 milioane de euro pe an, adică de trei ori mai mare decât cel de la Standard Liege.

Mai mult, conducătorii grupării belgiene i-au propus şi ei lui Boloni prelungirea contractului. Tehnicianul a refuzat pentru moment să comenteze informaţiile privind viitorul său, subliniind că nu este momentul potrivit să vorbească despre acest subiect înaintea finalului de campionat.