MENIU

Ogăraru face apel la suporteri să nu uite ce a făcut Lăcătuş pentru Steaua

Foto: NewsIn

Fundaşul stelist George Ogăraru îi roagă pe suporterii roş-albaştri, printr-un articol publicat pe blogul său, să îl trateze cu mai mult respect pe antrenorul Marius Lăcătuş, cerându-le să nu uite ce a făcut acesta pentru formaţia din Ghencea.

"Sunt sigur că iubiţi Steaua şi ştiu cât aţi suferit în acest an. Cred că vreţi, cu toţii, să depăşim această perioadă şi încă mai cred că vă iubiţi simbolurile. Este un curent în mass-media care încearcă să vă distrugă unul din simboluri. Pentru mine este evident că, dacă cineva vrea să distrugă simbolurile Stelei, vrea să distrugă Steaua şi să şteargă pe jos cu istoria ei. O mare parte din gloria Stelei i se datorează şi lui Lăcătuş, acuzat acum că stă la Steaua pentru bani", spune Ogăraru, care explică faptul că vorbeşte din postura de stelist, şi nu de fin al lui Marius Lăcătuş.

"Aceşti oameni nu cunosc ce înseamnă pasiune şi nu respectă omul care crede în ea şi care simte că poate reuşi şi luptă până la sfârşit. Pentru ei totul se cumpără, orice are un preţ şi se poate vinde şi nu pot înţelege de ce s-a întors Lăcătuş la echipă, nu pot crede că dragostea lui pentru Steaua este mai mare decât orgoliul. Deşi a avut oferte pe bani mai mulţi de la o altă echipă, el a ales să vină la Steaua cu gândul la cei care îşi puneau în el toate speranţele pentru un retur precum cel din sezonul trecut", a mai adăugat jucătorul stelist, care şi-a încheiat pledoaria cu un îndemn adresat fanilor.

"Oamenii fac lucruri măreţe din dragoste, iar ceilalţi, care nu au sensibilitatea necesară pentru a aprecia asta, îi critica. Aşadar, dragii mei, nu trăiţi în lumea celorlalţi, fiţi buni şi haideţi să nu lăsăm televizorul să ne şteargă memoria şi, mai ales, istoria", a spus Ogăraru, care îşi încheie pledoaria pentru Lăcătuş cu citate din scrierile lui Dan Puric.
Mai multe articole despre:
Steaua Lăcătuş suporteri George Ogăraru