MENIU

Oficialii lui Standard Liege au discutat cu Auxerre despre transferul lui Tamaş

Foto: NewsIn

Directorul tehnic al lui Standard Liege, Dominique D’Onofrio, a afirmat că fundaşul lui Auxerre, Gabriel Tamaş, este pe lista de achiziţii a campioanei Belgiei şi a precizat că reprezentanţii grupării franceze i-au transmis că nu mai au nevoie de internaţionalul român, informează site-ul clubului.

"Am discutat cu Jean Fernandez (n. r. antrenorul lui Auxerre) pe marginea acestui subiect, pentru că suntem în căutarea unui apărător central. Mi-a spus că nu se va baza pe serviciile lui Tamaş în sezonul viitor. De asemenea, am purtat o discuţie şi cu tehnicianul nostru, care îl cunoaşte foarte bine pe fotbalist. Cu toate acestea, nu am ridicat încă problema preţului, deoarece suntem dispuşi să lumăm în calcul şi varianta împrumutului", a declarat D'Onofrio.

Oficialul formaţiei pregătite de Ladislau Boloni a mai spus că va ţine cont de faptul că Tamaş, în vârstă de 25 de ani, a schimbat până în prezent 7 echipe.

În urmă cu câteva zile, impresarul fostului fundaş al lui Dinamo, Ioan Becali, a anunţat că Standard Liege este interesată de transferul internaţionalului român.

Site-ul oficial al campioanei Belgiei scrie că Auxerre ar fi dispusă să se despartă de Tamaş pentru o sumă cuprinsă între 500.000 şi 1,5 milioane de euro, iar pretenţiile financiare ale jucătorului ar fi în jur de 300.000 de euro pe sezon.
Mai multe articole despre:
Auxerre Tamaş Standard Liege oficial