MENIU

Ofertă astronomică pentru Kaka: 243 de milioane de lire sterline

Foto: www.smh.com.au

Kaka a primit undă verde să se alăture echipei Manchester City după ce clubul a crescut oferta la fenomenala sumă de 243 de milioane de lire sterline. AC Milan a confirmat miercuri noapte trecută oferta care schimbă faţa fotbalului mondial, conform publicaţiei The Sun.

Oferta lui City e următoarea:

108 milioane de lire salariul superstarului brazilian, incluzând taxele.

Kaka va avea un salariu net de 13,28 milioane de lire sterline pe an, adică 255.000 de lire pe săptămână

27 de milioane pentru comisioanele brokerilor, intermediarilor, plus onorariile.

Granzii italieni au recunoscut la Milan Channel că au primit oferta. I-au invitat pe fani să-şi exprime punctele de vedere în ceea ce priveşte decizia clubului, dacă ar trebui să-l vândă pe Kaka sau nu, mărturisind că Milan va lua o decizie finală peste aproximativ două zile.

Oficialii lui Milan nu comentează pe marginea transferului brazilianului.
Cei din conducerea lui Manchester City vor ajunge la Milano luni ca să se întâlnească cu Kaka şi cu tatăl său, Bosco Leite.

Patronul lui City, Mark Hughes, a insistat pe faptul că brazilianul merită fiecare bănuţ.

"Nu e nicio greşeală, nu aruncăm banii în vânt pentru a achiziţiona starurile fotbalului mondial. Am făcut un calcul care este în interesul nostru. Suntem interesaţi de jucători de calibrul lui pentru că el este genul de fotbalist care va ajuta clubul să persevereze. Nu am idee dacă până la urmă va ajunge aici. Acest transfer depinde de prea mulţi factori, dar înţelegerile au avansat în această săptămână", a declarat Hughes.

Surse din anturajul fotbalistului afirmă că brazilianul nu va fi motivat doar de suma enormă de bani, ci va lua în considerare şi alţi factori. El vrea să vadă în primul rând dacă transferul la Manchester se va plia pe stilul lui de viaţă şi dacă va considera că este cu adevărat o provocare.

Mai multe articole despre:
AC Milan Kaka Manchester City Mark Hughes