MENIU

O spirală ciudată a apărut pe cerul Norvegiei - VEZI FOTO ŞI VIDEO

Spirala a putut fi observată de mii de persoane din diferite zone ale Norvegiei, aflate la distanţe de sute de kilometri.

Oameni din toate colţurile Norvegiei au semnalat apariţia unei spirale misterioase pe cer. Aceştia au declarat că au observat o pată luminoasă sub formă de spirală, iar sute de martori oculari au reuşit să fotografieze sau chiar să filmeze fenomenul.

Să fie totul o mare păcăleală? Poate că este, dar o mulţime de site-uri de ştiri din Norvegia au scris despre acest fenomen. Conform NKR, canalul public de televiziune din Norvegia, fenomenul poate avea legătură cu o rachetă lansată de pe un submarin rusesc din Marea Albă. Ruşii infirmă orice informaţie legată de acest lucru.

Oricât de greu ar fi de crezut, nu poate fi negat faptul că strania spirală a fost observată şi înregistrată de mii de oameni de pe o rază de sute de kilometri, ceea ce înseamnă că fenomenul s-a petrecut la o altitudine foarte mare. Chiar şi Phil Plait de la Bad Astronomy a confirmat apariţia fenomenului şi a explicat că probabil a fost vorba de o rachetă scăpată de sub control, scrie gizmodo.com.

 

 

Mai multe articole despre:
Norvegia lumină spirală fenomen Aurora cer