MENIU

O româncă dintr-o închisoare din Ecuador l-a lăsat mut pe preşedintele Rafael Correa

Ochii Alexandrei rupa l-au fermecat pe preşedintele Ecuadorului / FOTO: RTV
O româncă aflată la închisoarea de femei din Quito, Ecuador, a reuşit să îl facă pe preşedintele Rafael Correa să îşi piardă capul

Televiziunea ecuadoriană a dedicat o emisiune celei pe care colegele de închisoare o numesc acum \"prima doamnă a Ecuadorului\".

O româncă aflată la închisoarea de femei din Quito, Ecuador, a reuşit să îl facă pe preşedintele Rafael Correa să îşi piardă capul. Ochii săi frumoşi l-au făcut pe politician să îşi uite discursul.

Aflat în vizită la Centrul de Reabilitare pentru femei,preşedintele Rafael Correa s-a întrerupt din discursul transmis de televiziune, pentru a lăuda ochii Alexandrei Rupa.

Televiziunea ecuadoriană a dedicat o emisiune celei pe care colegele de închisoare o numesc acum \"prima doamnă a Ecuadorului\". Alexandra Rupa este închisă de opt luni în centrul din Quito, pentru trafic de droguri. Femeia are un băieţel de doar şapte ani care o aşteaptă în România. Din cauza condamnării, însă, însă, Alexandra îşi petrece sărbătorile fără fiul său.

Alexandra speră că acum, dacă a fost remarcată de preşedinte, va fi graţiată de către acesta. Ce-i drept, preşedintele a recunoscut că a rămas \"prostit\" după ce i-a văzut ochii Alexandrei şi nu s-a mai putut concentra. El a mai spus că, având un asemenea chip, Alexandrei sigur i se va mai acorda o şansă în viaţă.

Mai multe articole despre:
închisoare Ecuador Rafael Correa