MENIU

O reporteriţă a luat la bătaie un individ care îi făcea glume pe la spate- VEZI VIDEO

<descriere>
O reporterita alearga dupa un ins agasant

Reporterii sunt obişnuiţi cu oamenii care fac tot felul de glume în spatele lor, în timpul unei transmisiuni în direct... dar până şi ei au o limită. Vedeţi ce bătăiţă i-a tras o femeie jurnalist unui individ agasant la FUNNY pe NET 38.

Pescuitul jucăriilor este una din ocupaţiile nostime din parcurile de distracţii. Ce faceţi însă dacă din automatul de pluşuri pescuiţi... un copil?

La FUNNY pe NET 38 vă prezentăm evadarea secolului. Nu vă spunem decât că este un ins tare grăsun şi tare leneş, care fuge, cel mai probabil, pentru prima oară în viaţa lui.

Tarzan nu a fost dintotdeauna un mare expert al lianelor... a trebuit să înveţe şi el la un moment dat. Vă arătăm câteva imagini de la începuturile sale.

Tot la FUNNY pe NET am adus şi căţelul cu obsesie pentru... boscheţi.  Dacă veţi avea vreodată nevoie de cineva care să vă sperie tufişurile din grădină, chemaţi-l pe Sparky!

Avem de data aceasta şi o ghicitoare pentru voi: trebuie să vă daţi seama la ce face reclamă o fată blondă, foarte energică.

Mai multe filmuleţe tare haioase puteţi vedea în emisiunea noastră FUNNY pe NET 38.

Funny pe NET este o producţie web tv, marca REALITATEA.NET, prezentată de Cristina Dinu. Dacă ai fost martorul unor momente amuzante, pe care le-ai imortalizat pe camera video sau pe telefonul mobil, trimite-ne filmuleţele la adresa penet@realitatea.net. Cele mai reuşite înregistrari vor fi difuzate în emisiune.