MENIU

O mustaţă asigurată pentru un sfert de milion de dolari. Cele mai ciudate asigurări făcute pentru părţi ale corpului

FOTO: oddee.com
FOTO: Flickr / bernardoh
FOTO: oddee.com
FOTO: oddee.com
FOTO: oddee.com
FOTO: uglybettytvshow.com
FOTO: keithrichards.com

Nu doar forbaliştii şi cântăreţii pun preţ greu pe bucăţile din corp care le aduc milioane de dolari an de an. Mustăţile, nasul, limba sau virginitatea sunt pentru unii oameni la fel de importante pentru a investi sume serioase în asigurarea lor.

Cristiano Ronaldo e recordmanul investiţiilor în părţi din propriul corp. Real Madrid, echipa la care activează jucătorul de fotbal portughez, a acceptat să-i asigure picioarele pentru 14 milioane de euro. Jennifer Lopez şi-a asigurat şi ea fundul pentru 200 de milioane de euro. Oddee.com ne prezintă şi alte investiţii majore.

Mustaţă de 250.000 de euro
Jucătorul de cricket Merv Hughes şi-a asigurat-o în perioada 1985 - 1994, când a jucat pentru naţionala Australiei.

 



Virginitate de 1 milion de euro
O companie de asigurări din Essex, Marea Britanie, a refuzat cea mai bizară cerere: asigurare în valoare de 1 milion de euro, făcută de trei surori pentru propria virginitate. Suma urma să acopere cheltuielile în cazul în care una dintre ele ar da naştere pentru a doua oară lui Isus Hristos.

 

 



Nas de 5 milioane de euro pentru un degustător de vinuri
Ilja Gort
, un producător de vin din Olanda, şi-a asigurat atât nasul, cât şi simţul asociat acestuia pentru 5 milioane de euro. În contul acestei sume depuse direct la compania de asigurări Lloyd's din Londra, Gort nu are voie să practice sporturi de iarnă sau să boxeze.

 

 



200.000 de euro pentru papilele gustative
În 1993, criticul culinar Egon Ronay şi-a făcut o poliţă de asigurare de 200.000 de euro pentru papilele gustative.

 

 



Un degustător de cafea bagă 9 milioane de euro în limbă
Gennaro Pelliccia
, degustător de cafea pentru Costa Caffee, şi-a asigurat limba pentru această sumă. Zecile de mii de sortimente de cafea pe care le-a testat de-a lungul timpului l-au convins că e o investiţie bună.

 

 



Surâs de 7 milioane de euro
Actriţa America Ferrera, cea care joacă rolul principal în serialul Betty cea Urâtă, şi-a asigurat dinţii cu aceşti bani. Suma a fost plătită de compania Aquafresh White Trays care colaborează cu actriţa pentru o campanie umanitară.

 

 



Degetul mijlociu al lui Keith Richards: 1 milion de euro
Membrul Rolling Stones
, în vârstă de 63 de ani, s-a temut atât de tare că şi-ar putea rupe degetul mijlociu în timp ce cântă la chitară încât decis să şi-l asigure cu această sumă.

 

Mai multe articole despre:
asigurare Cristiano Ronaldo Keith Richards