MENIU

O femeie rănită în accidentul feroviar de la Romuli a fost transportată la Bistriţa

Sursa: romanialibera.ro

O femeie din judeţul Maramureş care a fost rănită în accidentul feroviar de la Romuli a fost transportată la Spitalul Judeţean Bistriţa-Năsăud. Pacienta are umărul stâng dislocat.

O femeie din judeţul Maramureş care a fost rănită în accidentul feroviar de la Romuli a fost transportată la Spitalul Judeţean Bistriţa-Năsăud, în timp ce alte două persoane accidentate au rămas internate la Spitalul Năsăud.

Pacienta transferată la Bistriţa, Stela Cepeliuc, în vârstă de 45 de ani, din localitatea Valea Vişelui, Maramureş, are umărul stâng dislocat.

Dr. Adrian George, Directorul Spitalului Năsăud, a declarat că Ioan Vancea (71 de ani), din Leordina, judeţul Maramureş a fost internat la Spitalul Năsăud cu traumatism cranian acut, având şi o plagă deschisă, iar Maria Teodorovici (64 de ani) din Strâmtura, Maramureş, cu hipertensiune, contuzii şi traumatism toracic. Femeia acuză dureri costale, iar medicii îi vor face investigaţii pentru a vedea dacă nu are coaste rupte.

În trenul accelerat care circula pe ruta Timişoara - Sighetu Marmaţiei şi care a fost implicat într-un accident feroviar la Romuli se aflau 41 de pasageri care au fost coborâţi din vagoane cu ajutorul angajaţilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa. Oamenii au fost duşi la primărie, unde au fost serviţi cu ceaiuri calde, cafea şi cornuri cu ciocolată, după care, cu ajutorul unui autobuz aparţinând unei companii din Năsăud, au fost duşi până la Dealul Ştefăniţiei, localitate de graniţă cu judeţul Maramureş, de unde au fost preluaţi de alte mijloace de transport şi duşi acasă.


Mai multe articole despre:
Bistriţa spital Maramureş accident feroviar