MENIU

O femeie din SUA i-a păcălit pe clienţii unui magazin că le va plăti cumpărăturile

Foto: RTV

Un magazin din oraşul american Columbus, din Ohio, a fost aproape distrus, în urma unei farse. O femeie i-a anunţat pe clienţi că a câştigat la loterie şi că va plăti cumpărăturile tuturor, în limita a cinci sute de dolari de persoană. Când şi-au dat seama că au fost traşi pe sfoară, oamenii şi-au vărsat furia pe tot ce le-a ieşit în cale.

Femeia s-a dus la magazin cu o limuzină închiriată. "Am câştigat la loterie o jumătate de milion de dolari, mulţumesc lui Dumnezeu. Nu vreau însă niciun ban. De aceea sunt aici", a spus autoarea farsei.

Clienţii s-au apucat imediat să probeze haine, ca să beneficieze de ofertă.

''Am spus: Eşti sigură? Pentru că eu nu pot să plătesc pentru aceste lucruri. Iar ea mi-a spus: Dragă, am 1,5 milioane de dolari. Am fost folosită toată viaţa mea de familie, iar acum este rândul meu să dau înapoi societăţii", a povestit Carol Hubbard, clientă păcălită.

Unii şi-au chemat şi rudele, şi prietenii. Autoarea farsei a plătit cumpărăturile primilor clienţi cu un card de debit, pe care avea cinci mii de dolari. Când s-au terminat banii, a spus că se duce la bancă să mai scoată. După un timp, clienţii au înţeles că au fost păcăliţi.

Unii au fugit cu lucrurile pe care le aleseseră, alţii au vandalizat magazinul. Angajaţii au chemat poliţia, care i-a trimis acasă pe oamenii aşezaţi la rând, la intrare. Autoarea farsei a fost predată poliţiei de şoferul limuzinei, căruia femeia nu i-a plătit cursa, în valoare de 900 de dolari.

Mai multe articole despre:
SUA loterie cumpărături clienţi