MENIU

O ceremonie de adio dedicată lui Michael Jackson a avut loc vineri în oraşul natal al starului

Foto: RTV
Locuitorii din oraşul natal al lui Michael, din statul american Indiana, i-au adus un omagiu

Seria ceremoniilor de adio dedicate lui Michael Jackson continuă. Vineri, locuitorii din oraşul natal al starului, din statul american Indiana, i-au adus un omagiu.

Primăria oraşului Gary a anunţat ceremonia, iar pe lista invitaţilor se află şi Joe Jackson, tatăl lui Michael Jackson. Primarul oraşului Gary, Rudy Clay, a dat asigurări că la tribuna amplasată în interiorul stadionului vor mai fi urcat pastorul Jesse Jackson şi reverendul Al Sharpton.

Fanii lui Michael Jackson au sosit la stadion cu câteva ore înaintea începerii ceremoniei. Majoritatea au declarat că se află acolo pentru că îl iubeau şi îl respectau pe artist pentru geniul său muzical. Familia Jackson a locuit în Gary până când Michael a împlinit 11 ani.

Fanii megastarului mai aşteaptă un eveniment de amploare. Sunt zvonuri că de ziua lui Michael, pe 29 august, la Londra va avea loc un concert în memoria acestuia.

În continuare nu se ştie nimic în legătură cu înmormântarea regelui muzicii pop. După ceremonia din Los Angeles, trupul lui Michael a fost depus într-o casă mortuară ţinută secretă. Presa de peste Ocean scrie că familia nu s-a decis încă unde să-l înmormânteze pe megastar şi aşteaptă ca medicii legişti să finalizeze testele şi să returneze creierul lui Michael Jackson.

Mai multe articole despre:
Michael Jackson înmormântare omagiu regele pop