MENIU

O bandă de români este suspectată că a furat cadavrul fostului preşedinte cipriot Tassos Papadopoulos

Mai mulţi români sunt suspectaţi de poliţiştii ciprioţi că ar fi furat cadavrul fostului preşedinte Tassos Papadopoulos

Mai mulţi români sunt suspectaţi de poliţiştii ciprioţi că ar fi furat cadavrul fostului preşedinte, Tassos Papadopoulos, chiar din cimitir.

Banda de români, specializată în profanarea de morminte, ar fi sustras coşciugul fostului preşedinte cipriot ca să obţină o răscumpărare din partea familiei. Cadavrul a dispărut joi noapte dintr-un cimitir din Nicosia.

Hoţii au profitat de o furtună puternică şi de o pană de curent pentru a sustrage sicriul. Cadavrul a fost furat cu doar o zi înainte de împlinirea unui an de la decesul fostului şef de stat. Poliţiştii ciprioţi bănuiesc că făptaşii sunt români, care acţionează într-o bandă în câteva ţări din Europa.

Recent, poliţia austriacă a rezolvat un caz similar. O bandă de români şi unguri a fost prinsă după ce a furat sicriul unui miliardar german şi a cerut familiei o sumă uriaşă pentru a înapoia cadavrul. Ministerul român de interne spune că va colabora pentru prinderea hoţilor, imediat ce acest lucru îi va fi cerut de poliţia cipriotă. Autorităţile de la Nicosia au anunţat că au şi o a doua pistă, şi anume ca mormântul preşedintelui să fi fost profanat de un grup de extremişti.

Mai multe articole despre:
români cadavru Nicosia bandă