MENIU

O artistă face păpuşi după imaginea cântăreţei Susan Boyle

Foto: RTV
După succesul umitor al lui Susan, o artistă s-a gîndit să facă o păpuşă care să o reprezinte pe vedetă

Ieri stătea închisă între patru pereţi, într-un orăşel obscur din Marea Britanie, iar astăzi este invitată la emisiunea lui Oprah Winfrey. Deşi nu are nici măcar calculator acasă, audienţa sa pe internet a depăşit-o pe cea a preşedintelui american Barack Obama. Este vorba de Susan Boyle, britanica de 47 de ani care a impresionat o lume întreagă cu vocea sa, după ce a cântat la concursul Britain's Got Talent.

După succesul uimitor al lui Susan, o artistă s-a gândit să facă o păpuşă care să o reprezinte pe vedetă. Creatoarea Debbie Ritter lucrează manual fiecare exemplar în parte şi îi pictează trăsăturile.

Păpuşile au toate o vestimentaţie diferită şi costă 14 lire sterline. Creatoarea nu caută însă un câştig. Ea se declară total îndrăgostită de simplitatea neobişnuitei cântăreţe, care pare din altă lume. Susan Boyle se comportă într-adevăr ca şi cum ar fi complet ruptă de realitate, însă succcesul ei este cât se poate de real. Nivelul de audienţă al înregistrărilor de pe youtube din timpul concursului unde a cântat, au depăşit orice aşteptări.

"Nu am văzut youtube sau ceva de genul ăsta, dar am înţeles că este ceva imens. Ei bine, cred că ultima statistică arată în jur de 11 milioane de accesări. Asta chiar e imens!", a declarat Susan Boyle.

Mai multe articole despre:
internet emisiune păpuşi cântăreaţă artistă