MENIU

Nuntă ţigănească de un milion de euro la Gorj - VEZI VIDEO

Foto: Realitatea TV
Nuntă de un milion de euro la Gorj.

Nunta ţigănească de la Costeşti dintre fata regelui romilor, Dan Stănescu, şi alesul inimii acesteia, Mihai Biriţă, s-a mutat în Gorj, la mire. În fruntea alaiului au mers două limuzine şi zeci de maşini luxoase. Nunta anunţată cu surle şi tobe ar fi costat un milion de euro, dacă ar fi să ne luăm după spusele regelui Stănescu de acum o săptămână.

Poliţiştii au fost în cartierul Meteor din Târgu Jiu încă de dimineaţă. Forţele de ordine se temeau să nu aibă loc un conflict între foştii socrii ai ginerelui, Mihai Biriţă, şi alaiul de nuntă. Spre seară, cartierul romilor înstăriţi s-a umplut de maşinile din alai.

Mireasa a purtat peste rochie o salbă cu 300 de bănuţi de aur. În spatele alaiului se afla tirul cu mobila şi electrocasnicele pentru tinerii însurăţei. În curte, familia ginerelui i-a primit pe oaspeţi conform tradiţiei: cu sticle de vin. Când e vorba să faci o nuntă de vis, banii nu mai contează, spune regele romilor.

După ce mireasa de 17 ani şi-a luat în primire casa , nuntaşii s-au pus pe ptrecere, iar ziariştii au fost poftiţi la poartă.
Mai multe articole despre:
nuntă cost Stănescu rege mire