MENIU

Numirea lui Sabău la Dinamo va fi anunţată oficial joi

Foto: NewsIn

Ioan Ovidiu Sabău s-a înţeles din toate punctele de vedere cu oficialii FC Dinamo, iar numirea sa în funcţia de antrenor principal al echipei va fi oficializată joi, atunci când se va întruni Consiliul de Administraţie, au declarat, marţi, pentru NewsIn, surse apropiate echipei.

Sabău a sosit luni seară la Bucureşti pentru a pune la puncte detaliile contractului,. După mai multe runde de negocieri, tehnicianul a ajuns la o înţelegere cu Nicolae Badea şi Cristian Borcea, cei care s-au ocupat de tratative, iar marţi seară s-a întors la Cluj.

Astfel, în cursul zilei de joi, membrii Consiliului de Administraţie al grupării din Ştefan cel Mare se vor reuni pentru a aproba oficial numirea tehnicianului în vârstă de 41 de ani, care va semna un contract pe două sezoane.

Ioan Ovidiu Sabău a demisionat săptămâna trecută de la Gloria Bistriţa, după patru sezoane petrecute la formaţia condusă de Jean Pădureanu, iar înainte a mai pregătit Universitatea Cluj şi Gaz Metan Mediaş.

În altă ordine de idei, Mircea Rednic nu s-a înţeles cu oficialii clubului în privinţa condiţiilor în care va fi reziliat contractul său, urmând ca miercuri să aibă loc o nouă rundă de negocieri.