MENIU

Nume celebre din industria modei sunt prezente la Bucharest Fashion Week

Foto: topnews.in

Festivalul de modă Bucharest Fashion Week a crescut de la an la an, ajungând ca la ultimele ediţii sa fie prezentate peste 50 de colecţii.

Prima seară a evenimetului a debutat cu prezentarea unuia dintre cei mai cunoscuţi italieni, Rocco Barroco.

Printre numele sonore din lumea modei care şi-au prezentat ultimele colecţii la Bucharest Fashion Week s-au numărat Zina Dumitrescu, Rita Mureşan, Nausicaa, Laura Olteanu, Mihai Albu, Romaniţa Iovan, Cătălin Botezatu şi Clara Rotescu.

Pe lângă prezentările de modă, Bucharest Fashion Week a fost şi gazda concursului FTV Model Awards.

Fashion Tv Model Awards este un concurs internaţional care oferă tinerelor talente ale modelling-ului o şansă reală de a fi promovate în lumea show-biz-ului internaţional.

Finalistele din fiecare ţară vor fi invitate la Paris şi Monaco pentru a participa la filmari şi şedinţe foto cu cei mai în vogă specialişti din domeniu şi vor fi promovate pe Fashion TV.

Cele mai promiţatoare dintre modele vor fi puse în contact prin intermediul Fashion TV cu celebre agenţii de modele, producători de show-uri de modă şi chiar producători din industria filmului.

În ultima seară a festivalului a avut loc gala Fashiontv Bucharest Awards, în cadrul căreia vor fi premiate cele mai apreciate locaţii bucureştene.