MENIU

Nicolo Napoli spune că victoria cu 3-0 în faţa Farului este un rezultat corect

Foto: www.sportmax.ro

Tehnicianul Universităţii Craiova, Nicolo Napoli, a declarat, duminică, la finalul victoriei cu Farul, că scorul la care elevii săi au câştigat meciul i se pare unul corect şi speră ca aceştia să evolueze la fel şi în jocurile următoare.

"Sunt mulţumit de cum au evoluat băieţii, cred că e un rezultat corect după cum s-a jucat. Am făcut un meci bun după nereuşitele cu Iaşi şi Bistriţa. Obiectivul nostru este să câştigăm fiecare meci, să avem încredere că ne putem îndeplini obiectivul final. Ne dorim să prindem cupele europene şi vom vedea la final pe ce loc vom fi", a spus Napoli, care a dedicat victoria patronului Adrian Mititelu, care şi-a sărbătorit duminică ziua de naştere.

Italianul a comentat şi posibila plecare a vedetei Florin Costea de la Universitatea Craiova, dar şi jocul fratelui său mai mic, Mihai: "Florin Costea trebuie să continue să aibă evoluţii bune pentru Craiova, apoi vom vedea ce va fi, dacă va avea oferte din străinătate. Sunt mulţumit şi de Mihai, i-am dat o şansă şi a făcut un meci bun, dar toată echipa a jucat bine".

Antrenorul gazdelor, Ion Marin, a precizat că succesul oaspeţilor este meritat pe deplin şi nu poate comenta în niciun fel rezultatul final. "La 3-0 nu vă aşteptaţi să spun prea multe, e un scor categoric, a fost o victorie meritată a Craiovei, care s-a prezentat cu o echipă foarte frumoasă. Craiova are o echipă de mare perspectivă, noi suntem în continuare în lupta pentru evitarea retrogradării. Rezultatele acestei etape au dus şi alte echipe în situaţie de stres", a apreciat acesta.

Oficialul Farului susţine că are nevoie de timp pentru a construi o nouă echipă la Constanţa şi de aceea vor apărea pe viitor rezultate mai puţin bune. "O echipă se construieşte greu, cu riscuri şi când ne-am apucat să facem acest lucru, am ştiut la ce ne-am înhămat. Aceştia sunt jucătorii, mergem înainte. Am încredere în ei, trebuie să muncim şi să ne dăruim mai mult. Am mai trecut prin situaţii similare, putem invoca şi lipsa de experienţă, dar cum se spune, fundul la muncă. Nu putem să ne luăm jucăriile acum şi să plecăm, vom continua munca. O echipă nu se face bătând din palme, dar acum nu vom juca în fiecare etapă cu Rapid şi Craiova să pierdem", a conchis Ion Marin.

În altă ordine de idei, atacantul Farului, Denis Alibec, a fost diagnosticat cu entorsă după accidentarea suferită în minutul 62, iar conform primelor estimări va lipsi de pe gazon aproximativ o lună.