MENIU

Nicollette Sheridan îl caută pe Făt-Frumos la Balul Operei din Viena - VEZI FOTO

Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk

Dorinţa lui Nicolle Sheridan de a fi prinţesă pentru o seară s-a îndeplinit. Starul din serialul de succes "Neveste Disperate" a fost invitata de onoare a Balului Operei din Viena, care s-a desfăşurat joi seară.

Ca în fiecare an, în seara ultimei zile de joi dinaintea Postului Paştilor, a avut loc cel mai fastuos bal din Europa: Balul Operei din Viena. Omul de afaceri austriac Richard Lugner, care se ocupă de organizarea acestui eveniment monden a respectat obiceiul şi a adus un star invitat de onoare.

Nicollete Sheridan a sosit la Balul Operei din Viena, la braţul magnatului Lugner, în vârstă de 76 de ani, care obişnuieşte să plătească celebrităţile de la Hollywood, pentru a-l însoţi la cel mai prestigios bal. 

De-a lungul timpului, milionarul s-a afişat cu celebrităţi ale momentului: Dita Von Teese (2008), Paris Hilton (2007), Raquel Welch (1998) şi Sophia Loren (1995).

Se pare că anul acesta, Lugner a ales să-i ofere braţul său, actriţei din "Neveste Disperate, la sugestia fiicei sale Jaqueline, în vârstă de 14 ani. " Nu ştiu care sunt cele mai frumoase femei de la Hollywood. Mă interesează doar aspectul financiar", a declarat Lugner. Deşi actriţa în vârstă de 41 de ani, a fost în centrul atenţiei, ea nu l-a întâlnit pe Făt-Frumos aşa cum şi-ar fi dorit.

Balul Operei din Viena s-a ţinut prima oară în anul 1936, dar a fost suspendat în perioada celui de-al Doilea Război Mondial. Reluat după 1945, balul a mai fost anulat o singură dată, în anul 1991, la începerea războiului din Golf.

Mai multe articole despre:
Paris Hilton Dita Von Teese Nicolette Sheridan