MENIU

Nicolae Nemirschi: Am aflat de ancheta ANI de la radio din maşină, pentru că nu am fost înştiinţat

Foto: rtv

Nicolae Nemirschi l-a acuzat marţi pe preşedintele ANI, Cătălin Macovei, că nu a primit nici o înştiinţare oficială. Acuzaţia a fost făcută în cadrul unei emisiuni tv.

"Eu am aflat de la radio de dimineaţă, în timp ce eram în maşină de ancheta ANI. Mai grav este faptul că în comunicatul lor scrie că eu am fost înştiinţat, dar nu e adevărat. Eu nu am nimic de ascuns şi dacă aş fi fost chemat, în maxim 10 minute puteam să rezolv această situaţie, dar nu s-a dorit. Nu înţeleg de ce trebuie să merg acum la parchet", a acuzat Nemirschi.

În replică, preşedintele ANI, Alexandru Cătălin Macovei, a declarat că toate procedurile au fost respectate şi ca inspectorul care s-a ocupat de caz l-a înştiinţat pe ministrul Mediului de cercetarile ce urmează să fie efectuate de către Parchetul General.

În cadrul emisiunii, Nicolae Nemirschi a solicitat să-i fie cerute scuze public dacă se va dovedi că ANI a comis o eroare.

"Daca nu am fost înştiinţat vreau să primesc scuze publice, pentru că mi-am stricat tot programul pentru a mă pune la dispoziţia autorităţilor", a afirmat ministrul.
Mai multe articole despre:
anchetă ANI mediu Parchet General Nicolae Nemirschi