MENIU

NewsIn:Un jandarm clujean a încercat să prindă jefuitorii de la sucursala Băncii Transilvania din Cluj

foto: RTV
Mărturia jandarmului în direct la Realitatea Tv

Un subofiţer al Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Cluj a încercat să îi prindă pe cei doi indivizi care au comis, vineri, în jurul orei 17.00, un jaf armat la o unitate a Băncii Transilvania din cartierul Mănăştur din Cluj-Napoca.

Generalul Aurel Litan, inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, a declarat vineri că subofiţerul se afla după orele de serviciu şi se ducea acasă cu maşina.

"Eu am vorbit foarte scurt cu subalternul meu şi mi-a relatat că se ducea acasă cu maşina, când a fost oprit de un echipaj de poliţie, care se afla lângă sediul băncii. El şi-a declinat identitatea şi, în momentul acela, paznicul băncii i-a arătat doi indivizi despre care a spus că ar fi jefuitorii. El a început să alerge după ei, însă bărbaţii au dispărut printre blocuri", a afirmat Litan.

Acesta a adăugat că jandarmul lucrează la Inspectorat de peste 10 ani, în cadrul compartimentului de criminalistică şi este unul dintre cei mai buni angajaţi.

Doi bărbaţi au intrat, vineri, în jurul orei 17.00, într-o unitate bancară a Băncii Transilvania din cartierul Mănăştur din Cluj-Napoca, au ameninţat casiera şi pe paznicul bancii, reuşind să sustragă o sumă de bani.

Mai multe articole despre:
bancă jandarm Cluj-Napoca jaf armat