MENIU

NewsIn / Steaua cere 4.000.000 de euro pentru transferul lui Dorin Goian în Anglia

Foto: NewsIn

Impresarul Dennis D'Arcy a declarat, marţi, în exclusivitate agenţiei NewsIn, că impresarul Victor Becali i-a comunicat condiţiile în care se poate realiza transferul lui Dorin Goian la o grupare din campionatul Angliei, urmând să dea un răspuns în zilele următoare.

"Am primit oferta care conţine detaliile în care se poate realiza transferul lui Dorin Goian în Anglia. Suma care este cerută pe Goian este de 4 milioane de euro, preţ care nu e negociabil, iar în ceea ce priveşte salariul jucătorului, impresarul acestuia a solicitat aproximativ 1 milion de euro pe sezon", a spus Dennis D'Arcy.

În urmă cu aproximativ o săptămână, Dennis D'Arcy declara pentru NewsIn că trei echipe din prima ligă engleză sunt interesate de transferul stelistului Dorin Goian, printre care şi Tottenham. La rândul său, impresarul jucătorului, Victor Becali, a confirmat că se poartă discuţii pentru transferul unor jucători de la Steaua, unul dintre aceştia fiind şi Dorin Goian.

Contactat de agenţia NewsIn, Gigi Becali preciza pe 24 mai că preţul lui Dorin Goian este de trei milioane de euro: "Dacă îl vrea o echipă din Anglia este foarte bine, să dea trei milioane de euro şi gata. Preţul nu este negociabil".

Dorin Goian a venit la Steaua la începutul sezonului 2004-2005, dar în acel an nu a jucat decât 4 meciuri în tricoul roş-albaştrilor. După acea perioadă, acesta s-a impus ca titular la formaţia din Ghencea şi în următorii trei ani a bifat 73 de jocuri şi 5 goluri, toate în Liga I.

În acest sezon, Goian a jucat 26 de meciuri şi a reuşit un singur gol, din penalty, pentru roş-albaştri. În cupele europene, fundaşul a bifat 40 de meciuri şi 9 goluri, el având în palmares o semifinală de Cupa UEFA şi trei participări consecutive în grupele Ligii Campionilor. Jucătorul a câştigat două titluri de campion la echipa din Ghencea, timp în care a adunat şi 28 de selecţii la echipa naţională, pentru care a marcat de 5 ori.  

Mai multe articole despre:
Steaua Tottenham transfer Dorin Goian