MENIU

NewsIn - Maftei: "Nu avem nici bani şi nici şanse la titlu"

Foto: NewsIn

Căpitanul Rapidului, Vasile Maftei, a declarat, luni, agenţiei NewsIn, că restanţele faţă de jucătorii giuleşteni nu au fost încă achitate şi a adăugat că în urma înfrângerii cu Dinamo gruparea de sub Grant a ieşit şi din cursa pentru câştigarea titlului în acest sezon.

"Nu mai avem şanse la titlu, ne-a bătut şi Dinamo acum. La începutul returului eram morţi şi îngropaţi, şi acum să luăm titlul? Obiectivul nostru este un loc între primele 6. Problemele financiare nu s-au rezolvat la noi. Există restanţe de două luni la jucători, există restanţe la chirii, la prime, la tot. Din păcate nu s-a rezolvat nimic", a spus Maftei, care a negat cu vehemenţă un posibil aranjament la meciul cu Dinamo: "Cine spune că nu am jucat corect cu Dinamo, nu se pricepe la fotbal. Cum să nu jucăm pe bune, când o eventuală victorie ne aducea la două puncte de primul loc. La meciurile astea nu au cum să aibă loc aranjamente"

Fotbalistul rapidist a explicat şi motivul pentru care echipa sa a pierdut categoric în Ştefan cel Mare: "Din cauza dorinţei prea mari de a învinge, nu ne-a ieşit nimic cu Dinamo. Au fost mai buni, victorie incontestabilă. Până la primul gol, nu au avut nicio ocazie, însă la meciurile astea e de ajuns să greşeşti o dată".

Rapid a pierdut, sâmbătă, scor 0-3, al 100-lea meci disputat în faţa Dinamo în Liga I, suferind primul eşec în campionat după şase luni.
Mai multe articole despre:
Dinamo Rapid bani titlu Vasile Maftei