MENIU

NewsIn - FC Argeş: Cristian Tănase îşi acuză impresarul că i-a falsificat înţelegerea

Foto: www.argesfc.ro

Fotbalistul lui FC Argeş, Cristian Tănase, a declarat, miercuri, agenţiei NewsIn, că impresarul Aurel Marinescu i-ar fi falsificat contractul semnat cu acesta în anul 2007, valabil pe doi ani, şi îl mai acuză că în acest timp nu i-a adus nicio propunere de transfer.

"În 2007, atunci când era Dorinel Munteanu antrenor la echipă, am semnat un contract valabil pe doi ani cu impresarul Aurel Marinescu. Însă, am aflat de curând că înţelegerea mea a fost decalată cu un an, adică din 2008. L-am sunat de mai multe ori, dar nu vrea să răspundă, vreau să ştiu şi eu de ce m-a păcălit", a spus Tănase.

Fotbalistul îi mai reproşează agentului că pe durata derularii înţelegerii nu i-a adus nicio ofertă de transfer: "Când am semnat a zis că îmi dă şi mie un exemplar, însă asta nu s-a mai întâmplat. Vreau şi eu să mă transfer la o echipă mai bună, pentru că e greu să ai unul dintre cele mai mici contracte din Liga I. Nu e posibil ca un impresar să nu îţi aducă o ofertă în doi ani şi să nu se intereseze ce salariu ai tu la FC Argeş".

În schimb, agentul FIFA, Aurel Marinescu, neagă orice fals şi spune că problema este faptul că un alt impresar încearcă să semneze cu tânărul fotbalist. "Nu e nimic adevărat, nu am falsificat nimic, se poate dovedi la FRF. Mama lui mi-a spus acum ceva timp că au probleme financiare şi un impresar i-a ajutat la un leasing pentru maşină. Îmi plânge la telefon că e nemulţumită de FC Argeş, dar eu nu am nicio putere să îi măresc salariul. I-am cerut să aştepte până la vară pentru că sunt ceva discuţii din Germania, dar mi-a spus că fiul ei nu va juca acolo. Păi eu ce să mai zic? Ştiu că am semnat cu Cristian Tănase, nu cu tot neamul său", a afirmat Marinescu pentru agenţia NewsIn.

Cristian Tănase evoluează pentru FC Argeş din anul 2003, reuşind să marcheze 6 goluri. Anul acesta, în meciul din deplasare cu Austria, scor 1-2, din preliminariile pentru CM din 2010, a bifat a treia prezenţă la echipa naţională, unde a şi marcat singurul gol al echipei pregătite de Victor Piţurcă.
Mai multe articole despre:
FC Argeş contract Cristian Tănase