MENIU

NewsIn - Copos: "Mă doare sufletul că mergem în Ghencea doar cu gândul la un egal"

Foto: NewsIn

Principalul acţionar al Rapidului, George Copos, a declarat, marţi, agenţiei NewsIn, că giuleştenii vor fi foarte aproape de îndeplinirea obiectivului în cazul unui egal în meciul cu Steaua, dar îl doare sufletul când se gândeşte că echipa nu îşi permite să îşi propună o victorie în Ghencea.

"Nu am nicio emoţie înaintea acestui joc, sunt deja călit. E important să nu pierdem, să luăm cel puţin un punct, pentru că ar fi nedrept ca o echipă care a adus atâtea puncte României, precum Rapid, să rămână în afara Europei. Mă doare sufletul că mergem în Ghencea doar cu gândul la un egal, dar deocamdată atât putem acum, iar acest lucru este rezultatul a ceea ce s-a întâmplat în 2008, când oameni iresponsabili au transferat inconştient jucători din 10 culturi diferite. E foarte greu să faci o echipă competitivă într-un timp atât de scurt. Dacă nu vom pierde, aproape sigur ne vom îndeplini obiectivul, calificarea în Europa League, atât îşi permite Rapidul acum", a spus Copos.

Finanţatorul alb-vişiniilor a menţionat că fotbaliştii nu vor beneficia de o primă specială în cazul unei victorii în faţa Stelei, deoarece ei vor fi recompensaţi doar în cazul îndeplinirii obiectivului: "Nu vor avea o primă specială pentru acest joc, pentru că am stabilit cu ei, la venirea domnului Hizo, că vor avea o primă de performanţă, destul de însemnată, pe care o vor încasa doar în cazul calificării în Europa League. Ce se va întâmpla în caz contrar? Am mai spus, va fi rău pentru ei".

Derby-ul Steaua-Rapid, din etapa a 31-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 21:00. La fel ca şi Copos, antrenorul Viorel Hizo a declarat că s-ar mulţumi şi cu un rezultat de egalitate în acest joc.
Mai multe articole despre:
Steaua Rapid George Copos derby