MENIU

NewsIn / Sorin Paraschiv îşi va rezilia contractul cu Rimini

Foto: www.newsrimini.it

Mijlocaşul român Sorin Paraschiv a declarat, miercuri, agenţiei NewsIn, că s-a înţeles cu oficialii clubului Rimini Calcio, la care evoluează din 2007, să îşi rezilieze înţelegerea la finalul actualului sezon.

"M-am înţeles cu cei de aici şi la finalul campionatului, adică peste două săptămâni, voi deveni liber de contract, vom rezilia înţelegerea. Le-am spus că aş vrea să plec, nici nu prea eram folosit, rezultatele nu erau bune, au fost mai multe motive", a spus Paraschiv.

Fotbalistul în vârstă de 28 de ani susţine că din cauza crizei financiare vor pleca mai mulţi jucători importanţi de la echipă. "Salariile la noi erau foarte mari faţă de restul, poate mai mari decât la echipe din Serie A. Acum, criza financiară se resimte extrem de mult şi cum am terminat pe un loc slab, vor fi foarte puţini bani şi din drepturile financiare. Se va reduce drastic bugetul".

Paraschiv susţine că ultimele sale minute în tricoul celor de la Rimini vor fi bifate în barajul pentru evitarea retrogradării. "Vom avea săptămâna viitoare baraj pentru a rămâne în Serie B, după care îmi voi rezilia înţelegerea. Dacă vom retrograda, atunci e clar că vor pleca foarte mulţi jucători".

Fostul fotbalist al Stelei nu ia în calcul pentru moment un transfer la o echipă din România. "Nici nu mă gândesc să revin în Liga I. Vreau să mai joc cel puţin doi ani în străinătate. Am deja ceva oferte, dar rămâne de văzut unde voi merge", a conchis acesta.

Sorin Paraschiv s-a transferat la începutul sezonului 2007-2008 la gruparea italiană de Serie B, Rimini Calcio, după opt ani petrecuţi la Steaua.
Mai multe articole despre:
contract reziliere Rimini Sorin Paraschiv Serie B