MENIU

NewsIn - Laszlo Sepsi: "Prima opţiune rămâne Benfica, sub nicio formă nu vreau să revin în Liga I"

Foto: www.realracingclub.com

Fundaşul român împrumutat de Benfica la Racing Santander, Laszlo Sepsi, a declarat, marţi, agenţiei NewsIn, că la finalul sezonului ar vrea să revină la gruparea portugheză şi a precizat că nu ia în calcul o revenire în campionatul românesc.

"Deocamdată nu am discutat cu oficialii de la Benfica şi nici cu cei ai lui Racing despre viitorul meu. Mai am patru ani de contract cu portughezii şi e normal să îmi doresc să mă întorc acolo la finalul sezonului. Am citit prin România despre un posibil transfer al meu la CFR Cluj, dar nu ştiu nimic despre asta. Sunt zvonuri nefondate, pentru că, sub nicio formă nu vreau să revin în Liga I. Prima opţiune rămâne Benfica", a spus Sepsi.

Fundaşul român a mai afirmat că trece printr-o perioadă foarte bună la Racing Santander şi este bucuros că a reuşit să se impună ca titular: " În momentul de faţă, mă simt foarte bine în Spania. În ultimele şase etape am jucat meci de meci, iar evoluţiile mele au fost apreciate. Deşi lupta pentru un post de titular la Santander este dură, doresc să evoluez în continuare într-un astfel de campionat puternic", a afirmat fostul jucător al Gloriei Bistriţa".

Laszlo Sepsi (22 de ani) a debutat în Liga I la Gloria Bistriţia, grupare pentru care a evoluat între 2006 şi 2008, an în care a fost cumpărat de Benfica Lisabona, care ulterior l-a împrumutat pentru un sezon la Racing Santander.