MENIU

Nati Meir oferă o cină romantică cu Monica Columbeanu celui care îi va crea imnul de campanie

Candidatul la preşedinţie Nati Meir a găsit o metodă inedită pentru a-şi face un imn de campanie, lansând un concurs care are ca miză o cină romantică alături de purtătorul său de cuvânt, Monica Columbeanu, sau de însuşi pretendentul la fotoliul de la Palatul Cotroceni.

Candidatul Nati Meir lansează începând de astăzi, concursul "O vrei pe Monica la masă?" pentru versurile imnului său de campanie.

Concursul va dura 10 zile şi este adresat doar celor care nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor, iar premiul I pentru cele mai bune versuri va consta într-o "cină romantică alături de Monica Columbeanu sau de Nati Meir, la alegere!". Câştigătorul locului secund va avea de ales între a participa la o şedinţă foto alături de candidatul la preşedinţie sau, la alegere, cu purtătorul său de cuvânt-Monica Columbeanu. Premiul III constă într-o apariţie în videoclipuri alături de Monica Columbeanu sau de Nati Meir.

Alegerea câştigătorului va fi făcută într-un cadru festiv de un juriu format din jurnalişti, se mai precizează în comunicat. De asemenea, cele mai reuşite versuri vor fi publicate într-un volum intitulat "Omagiu lui Nati Meir".

Nu este prima dată când Nati Meir mizează pe notorietatea purtătorului său de cuvânt pentru a se face cunoscut opiniei publice, acesta lansându-şi campania de strâns semnături în vederea candidaturii la preşedinţie cu sloganul "O vrei pe Monica? Semnează pentru Nati Meir!".