MENIU

Napoli: "Nu ştiu nimic de suspendare, preşedintele nu mi-a spus nimic"

Foto: NewsIn

Nicolo Napoli, antrenorul Universităţii Craiova, a declarat la finalul partidei cu Gloria Buzău, că nu ştie nimic de o posibilă suspendare din funcţie, declarând că finanţatorul Adrian Mititelu nu l-a anunţat încă nimic.

"Nu ştiu nimic, nu mi-a spus nimic, aştept să-mi spună preşedintele, el poate să ia orice decizie. Aşa se întâmplă în România şi peste tot, dacă nu ai rezultate", a declarat Napoli. 

"Am făcut un meci foarte slab, am greşit multe pase, mai ales în prima repriză, echipa a greşit mult. Buzăul s-a apărat cu 9 oameni, l-a lăsat doar pe Mansour în faţă. Am luat un gol care se putea evita. Toată lumea se aşteapta să câştigăm. În a doua repriză am avut 6-7 ocazii am egalat, dar puteam şi câştiga", a mai spus italianul, într-o conferinţa de presă. 

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, vineri, după egalul cu Gloria Buzău, scor 1-1, că antrenorul Nicolo Napoli şi secundul Ionel Gane au fost suspendaţi din funcţie şi va anunţa cine se va ocupa de echipă în scurt timp.

 

Mai multe articole despre:
demitere suspendare Adrian Mititelu Nicolo Napoli