MENIU

Naomi Campbell, casnică la Moscova - VEZI FOTO

Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk

Top modelul Naomi Campbell este celebră pentru caracterul ei vulcanic, limbajul murdar şi reacţiile violente. Se pare că diva s-a cuminţit şi s-a aşezat la casa ei.

Naomi Campbell petrece tot mai mult timp împreună cu iubitul ei, magnatul rus, Vladislav Doronin. Cei doi s-au mutat împreună în apartamentul luxos al lui Doronin din centrul Moscovei. "Deşi magnatul a pierdut mai bine de un sfert din averea sa, se pare că cei doi se iubesc mai mult ca oricând," a declarat o sursă apropiată a cuplului.

Săptămâna trecută, Naomi Campbell a fost văzută la o sală de fitness unde obişnuiesc să meargă cele mai bogate personalităţi ale Moscovei, potrivit dailymail.co.uk. De curând, Naomi a apărut pe coperta ediţiei ruseşti a revistei de modă Vogue, îmbrăcată într-o haină de blană albă. Această apariţie a fost intitulată "Naomi, iarnă rusească, pasiune rusească, suflet rusesc". Şi, se pare, că supermodelului se bucură din plin de stilul de viaţă rusesc.

Mai multe surse au informat că Naomi Campbell este gata să treacă la ortodoxism, urmând ca anul acesta să se căsătorească cu Vladislav Doronin.
Mai multe articole despre:
Moscova Rusia Naomi Campbell Vladislav Doronin