MENIU

Naomi Campbell arată senzaţional la aproape 40 de ani! - VEZI FOTO

Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk

După ce a făcut senzaţie la Săptămâna Modei de la Paris, Naomi Campbell s-a lăsat fotografiată de paparazzi la braţul iubitului ei, miliardarul rus, Vladislav Doronin.

Are aproape 40 de ani, însă se păstrează într-o formă de zile mari. Departe de frigul de la Moscova, cei doi îndrăgostiţi s-au bucurat de soarele Floridei. Naomi şi iubitul ei au fost nedespărţiţi, iar fostul supermodel şi-a etalat fizicul bine lucrat pe plajă, sub privirile curioşilor.

Deşi are toate motivele să se simtă bine în pielea ei, Campbell recunoaşte că se teme de bătrâneţe: "Uneori îmi fac grijii, mai ales că încep să îmbătrânesc. Cu toate acestea, fac Pilates în fiecare zi. Nu mă voi opri atâta timp cât oamenii îmi cer să mă implic în diverse proiecte."

Se pare că miliardarul îi satisface toate capriciile frumoasei pantere. Doronin a scos din buzunar nici mai mult, nici mai puţin, de 3.250 dolari pentru o noapte petrecută la un celebru hotel din Miami Beach.

Naomi si Vladislav s-au cunoscut în februarie anul trecut la o petrecere Vogue, care s-a desfăşurat la Sao Paolo.

Iubitul rus al top-modelului, care se ocupă cu afaceri imobiliare, deţine o avere de aproximativ 1,8 miliarde de euro. Doronin este renumit pentru viaţa luxoasă pe care o duce şi pentru pasiunea pentru femeile foarte frumoase, fiind numit "Donald Trump al Moscovei".