MENIU

N-au avut bani pentru tortul miresei. La ce soluţie au apelat doi miri din India.Ţi se rupe sufletul

N-au avut bani pentru tortul miresei. La ce soluţie au apelat doi miri din India. Ţi se rupe sufletul
N-au avut bani pentru tortul miresei. La ce soluţie au apelat doi miri din India. Ţi se rupe sufletul

Părinții mirilor fac, uneori, eforturi supraomenești pentru a le dovedi tuturor că sunt înstăriți. Și totuși, din păcate, există tineri extrem de săraci, dar pe care sărăcia nu-i împiedică să-și organizeze o petrecere de nuntă, oricât de modestă ar fi aceasta.

Doi tineri indieni cu o situație materială mai mult decât modestă au vrut să-și unească destinele. Au organizat o nuntă simplă, atât de simplă încât nu și-au permis nici măcar tort de nuntă. În locul tortului, au optat pentru o “delicatesă” căreia indienii de condiție modestă îi duc dorul: pâine cu unt. Mai multe felii de pâine unse cu unt au fost suprapuse și aranjate pe câteva platouri.

Povestea lor a făcut înconjurul internetului și a stârnit controverse. Unii au avut numai cuvinte de laudă la adresa tânărului cuplu, remarcând simplitatea lor. Alții s-au arătat sceptici cu privire la veridicitatea poveștii, ca urmare a faptului că nu au existat mai multe informații referitoare la identitatea tinerilor sau la locul de desfășurare a nunții, scrie avantaje.ro.

Mai multe articole despre:
tort de nuntă tort mireasă