MENIU

Mutu poate contesta decizia TAS până pe 15 septembrie

Foto: www.skysports.com

Atacantul Adrian Mutu poate contesta până pe 15 septembrie decizia TAS prin care este obligat să plătească daune de 17 milioane de euro grupării Chelsea. Recursul va fi înaintat la Tribunalul Federal Elveţian, iar avocaţii săi, cinci la număr, studiază atent cele 38 de pagini în care este comunicată hotărârea Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Potrivit cotidianului Gazzetta dello Sport, citat de fiorentina.it, Tribunalul Federal Elveţian este singurul care poate analiza un recurs la o decizie a TAS. "Apelul va fi în două părţi: imediata suspendare a sumei de 17 milioane de euro şi reexaminarea deciziei, dacă se găsesc aspecte ce pot pune în discuţie validitatea ei", scrie fiorentina.it, adăugând că atacantul Fiorentinei nu riscă nimic prin acest recurs.

TAS a anunţat, la 31 iulie, că a respins memoriul formulat de Adrian Mutu la decizia FIFA din 7 mai 2008, prin care i se impune jucătorului să plătească grupării Chelsea despăgubiri în valoare de 17 milioane de euro. Englezii au cerut daune de la Mutu după ce i-au desfăcut unilateral contractul, ca urmare a faptului că internaţionalul român a fost depistat pozitiv cu cocaină.