MENIU

Moşul s-a folosit de tren, bicicletă şi motocicletă pentru a împărţi cadouri

Moşul a făcut eforturi pentru a împărţi toate cadourile.

Acolo unde nu a putut ajunge cu sania, Moşul şi-a folosit imaginaţia şi a găsit soluţii dintre cele mai originale.

Pentru că zăpadă nu e peste tot în ţară, Moş Crăciun a avut ceva probleme cu transportul. Aşa că acolo unde nu a putut ajunge cu sania, şi-a folosit imaginaţia şi a găsit soluţii. La Oradea a venit cu trenul, la Galaţi pe motocicletă, iar în Mărginimea Sibiului cu bicicleta.

O mulţime de copii nerăbdători l-a aşteptat pe Moş Crăciun în Gara din Oradea. Acesta, ajutat de spiriduşi a împărţit peste 200 de cadouri în schimbul unor poezii sau colinde. Spre ceilalţi copii din oraş, Moşul a plecat cu trăsura.

La Galaţi, Moşul a venit pe motocicletă şi nu a fost singur. Peste 20 de motociclişti au îmbrăcat hainele lui şi au defilat pe străzile oraşului înainte de a ajunge cu tolbele pline de cadouri la un centru de plasament. Micuţii, impresionaţi, s-au fotografiat cu ei şi le-au oferit un concert de colinde.

Turiştii cazaţi la pensiunile din Mărginimea Sibiului au avut parte de o surpriză. Special pentru ei, Moş Crăciun a venit cu bicicleta şi însoţit de o Crăciuniţă pentru a le aduce daruri. Copiii i-au ieşit imediat în întâmpinare şi au dat iama în sacul moşului să descopere cadourile. Pentru efortul pe care l-a făcut, moşul a fost răsplătit cu colinde şi un vin bun de casă.