MENIU

Momente de PANICĂ la Disneyland! Celebrul dragon Maleficent a luat foc chiar în timpul unui spectacol - VIDEO

Disneyland / Profimedia

Mulțimile care s-au bucurat de un spectacol live la Disneyland din California au rămas uluite, sâmbătă seara, după ce dragonul uriaș Maleficent a luat foc.

Imaginile online îl arată pe Maleficent, dragonul de 45 de picioare,13 m, care suflă foc, fiind rapid cuprins de flăcări, în timp ce pompierii încearcă să controleze flăcările, relatează BBC.

S-a întâmplat în timpul Fantasmic, o performanță live care sfidează gravitația, cu efecte pirotehnice și în care invitat a fost celebrul personaj Disney, Mickey Mouse.

La un moment dat, o mare explozie are loc în interiorul dragonului, mulțimea se împrăștie uluită iar personalul Disney se auzea strigând să se „elibereze zona”.

Din cauza fumului gros, vizitatorii parcului au fost evacuați de la mai multe atracții din apropiere, au transmis reprezentanții parcului de distracții într-un comunicat.

Cauza incendiului se află în curs de investigare. Pentru moment, orice fel de activități similare sunt suspendate în toate parcurile sale tematice din întreaga lume în semn de precauție.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în acest incendiu.

Nu este prima dată când dragonul Maleficent este implicat într-un incdent de acest fel. În timpul unei parade, în 2018, capul uriașului dragon i-a luat foc la Disney World din Florida. Nici în acest incident nu a pățit nimeni nimic.

Mai multe articole despre:
dragon maleficent disneyland foc incendiu dragon