MENIU

Moment inedit la circ: O capră curajoasă face echilibristică la înălţime, pe o sârmă - VEZI VIDEO

Foto: odditycentral.com
FUNNY pe NET 33

Am văzut cu toţii animale care realizează tot felul de scheme interesante la circ, dar o capră echilibristă la înălţime, pe o sârmă subţire...mai rar. Vedeţi momentul inedit la FUNNY pe NET 33.

La FUNNY pe NET 33 vă prezentăm, din ciclul animalelor talentat şi haioase, leul de mare care dansează pe muzică irlandeză, mai bine decât colegul său om, dar şi câinele care îşi cântă singur la pian.

Nu rataţi prezentatoarea meteo care vorbeşte la telefon în timpul emisiunii sau camionul plin de fete...bete.

Vă prezentăm în această ediţie omul orchestră - cântă la cinci instrumente în acelaşi timp -  şi accidentul de skateboard care s-a transformat într-o fază tare.

Funny pe NET este o producţie web tv, marca REALITATEA.NET, prezentată de Cristina Dinu. Dacă ai fost martorul unor momente amuzante, pe care le-ai imortalizat pe camera video sau pe telefonul mobil, trimite-ne filmuleţele la adresa penet@realitatea.net. Cele mai reuşite înregistrari vor fi difuzate în emisiune. 

http://www.realitatea.net/images/player/playlist_player.swf?url=1&id=997572&autostart=false&showdigits=true&bufferlength=10&allowscriptaccess=always&channelIdentifier=HAmDukwz3%2BEM8vHHlc%2FMnw%3D%3D&recommendations=http://www.realitatea.net/feed_recommendations.php?id=997572
REALITATEA.NET - Moment inedit la circ: O capră curajoasă face echilibristică la înălţime, pe o sârmă - VEZI VIDEO