MENIU

Moment fantastic la vot la Munchen. Un polițist, în lacrimi, când zeci de români îi mulțumesc

Un video emoționant circulă pe rețelele sociale: un polițist de la Munchen își șterge lacrimile după ce zeci de români îi mulțumesc pentru că i-a ajutat să voteze. 

Un moment incredibil a avut loc duminică la Munchen, când românii aflați la coadă la secția de votare au primit un ajutor nesperat de la polițiștii prezenți la fața locului. 

Potrivit relatărilor, polițiștii au decis să mărească perimetrul instituției, cu ajutorul gardurilor, astfel ca toți cei prezenți să poată vota. 

Românii au scandat ”Polizei! Danke polizei!” și i-au aplaudat pe polițiștii germani. Unul dintre polițiști este filmat în timp ce își șterge lacrimile de emoție.

Înregistrarea a fost făcută și postată pe Facebook chiar de unul dintre românii care au stat la coadă să voteze, Marius Șortan, și a fost preluată pe pagina de Facebook a Poliției din Munchen, notează G4Media.ro.

Mesajul viral care dărâmă PSD: ”Aberantule, îmi câștig salariul prin muncă!”

”Aceasta este reacția unui polițist german, care trebuie să trimită toți oamenii acasă, deși politia a stabilit sa lase oamenii sa voteze cei care au stat toata ziua in soare , făcând un țarc. Ulterior cei de la consulat au închis ușile. RUȘINE lor, RESPECT poliției germane care au încercat, cât au putut să ne ajute”, a scris Șortan pe Facebook.