MENIU

Moldovan: Clujul a avut unsprezece jucători şi jumătate

Foto: NewsIn

Viorel Moldovan s-a arătat dezamăgit de ratarea calificării în finala Cupei României, după un meci cu CFR Cluj pierdut cu scorul de 0-2 şi în care consideră că echipa sa a fost "tocată" de arbitrul Ionică Serea.

Dacă patronul Adrian Porumboiu a lansat acuzaţii dure, afirmând că Serea "a venit cu temă" la acest meci şi că totul este "o comandă" de la FRF, Moldovan a fost mai diplomat.

"Am spus că nu voi vorbi despre arbitraj, dar mă văd nevoit să specific că de la un timp nu ştiu ce se întâmplă. Am avut două penalty-uri neacordate în prima repriză, măcar unul dacă ne dădea. Clujul a avut unsprezece jucători şi jumătate. Până la acest meci Serea era în formă foarte bună. Nu ştiu ce să le mai spun băieţilor. Nu vreau să mă ascund în spatele arbitrajului, avem şi noi problemele noastre, dar meci de meci, de la un timp, parcă prea suntem tocaţi. Nu cerem luna de pe cer, ci corectitudine. E greu să-i mai remontez pe jucători", a spus Moldovan, la GSP TV.

Viorel Moldovan, care după încheierea partidei a rămas minute bune singur pe banca de rezerve, a menţionat că nu se teme că va fi demis de la FC Vaslui după ratarea calificării.