MENIU

Modă macabră la Constanţa, unde manechinele au defilat în haine de înmormântare

Moda macabră

Colecţie de modă inedită la Constanţa. Manechine îmbrăcate în haine de înmormântare au defilat pe scena pe care a fost adus şi un sicriu. Colecţia \"Demonique\" a stârnit ropote de aplauze, chiar dacă pentru unii s-a dovedit a fi prea macabră. Creatoarea spune că a ales această temă ca o parodie a vieţii pe care o trăim.

Cortegiul de manechine, candelele care s-au aprins la sosirea sicriului, au făcut ca prezentarea de modă să arate a înmormântare. Spectacolul a continuat să îi uimească pe cei prezenţi în momentul în care a apărut mireasa.

Strigoii au avut şi ei un rol important. Organizatorii au ales cu grijă momentul prezentării colecţiei Demonique. Exact înainte de sărbătoarea Sfântului Andrei, când se spune că se arată spiritele. De la eveniment nu a lipsit primarul Constanţei, care a declarat: \"Mie îmi plac fetele vii, îmi place soarele. Nu îmi plac coşciugele\".

Spectacolul, transformat într-o petrecere, i-a mai destins pe cei prezenţi care au uitat de strigoi, morminte şi vârcolaci.

Mai multe articole despre:
modă Constanţa sicriu modele macabru