MENIU

Mitrea: Cozmâncă vorbeşte despre lucruri care se discută în partid, sunt de acord cu el

Mitrea: Scrisoarea este un semnal de strângere a celor nemulţumiţi
foto: NewsIN

Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat duminică seară că este de acord cu ceea ce spune Octav Cozmâncă despre partid şi că prin scrisoarea sa a dat un semnal de strângere celor care nu vor să-l sprijine pe Mircea Geoană.

Pentru Miron Mitrea scrisoarea lui Octav Cozmâncă este "un gest politic", iar ca politician orice spui şi ce faci are un scop.

"Este evident că dacă ne uităm în ceea ce a spus, în mare parte eu sunt de acord cu el. Forma depinde de fiecare, dar nu mi se pare că a exagerat. Dacă judecăm momentul, din punctul de vedere al PSD, care se pregăteşte să îl sprijine pe Mircea Geoană pentru preşedinţie, în mod cert a greşit. Dacă ne gândim că ar fi şeful de campanie al unui contracandidat înţelegem momentul mişcării lui", a declarat Mitrea.

Acesta a admis că a intrat în conflict cu conducerea partidului după ce am spus o parte din ceea ce a spus Cozmâncă.  "Abia după aceea am intrat în conflict cu cei din conducerea partidului, după ce am spus o bună parte din ce a spus Octav Cozmâncă. Dar eu am spus şi în partid lucrurile astea", a spus Mitrea admiţând că sunt unii care îl vor urma pe Cozmâncă. 

În opinia lui Mitrea scrisoarea lui Cozmâncă este "un semnal de strângere" pentru cei nemulţumiţi din partid care nu vor să îl susţină pe Geoană, spunând că lucruri care se spun în interiorul partidului. Mitrea crede că Octav Cozmâncă este "un câştig" pentru primarul Capitalei.