MENIU

Mititelu: \"În 2007, Iuliu Mureşan a venit cu 50.000 de euro în vestiar la Pandurii, ca echipa să se dea la o parte!\"

<descriere>

Patronul Universităţii face declaraţii incendiare şi susţine că se va duce la DNA pentru a dezvălui tot ce ştie. Mititelu susţine o ipoteză incredibilă, care, dacă va fi dovedită, se va lăsa cu sancţiuni importante în fotbalul românesc. Mititelu afirmă că Neagoe, actualul antrenor al Universităţii, care în 2007 era pe banca Pandurilor, i-a dezvăluit o tentativă de blat încercată atunci de preşedintele CFR-ului.

Eliminarea din sferturile Cupei României în faţa CFR-ului, ajutată serios de brigada de arbitraj a lui Alexandru Tudor, l-a scos din minţi pe patronul Universităţii. Mititelu a luat foc la Telesport şi anunţă un posibil blat încercat de cei de la CFR în 2007, când echipa se lupta cu Steaua pentru titlul de campioană. Atunci, Eugen Neagoe, actualul antrenor al Universităţii, era la Pandurii, echipă care a jucat în finalul campionatului cu CFR Cluj.

\"Joi mă duc la DNA să spun tot ce ştiu. Mi-a zis mie Eugen Neagoe că în 2007, la un meci CFR-Pandurii, a venit Iuliu Mureşan cu 50.000 de EURO la pauză în vestiarul celor de la Pandurii, ca să se dea la o parte. Pandurii conduceau la pauză cu 2-0. Neagoe n-a vrut să se dea la o parte şi s-a terminat 2-1. Pe Gigi Becali l-au luat cei de la DNA cu \"Valiza\", dar pe cei de la Cluj nu i-au luat. Echipa asta de rahat a dat 50.000 de EURO ca să câştige un meci, numai cu d\'astea umblă!\", a dezvăluit Mititelu, la Telesport.

Încercarea de blat a CFR-ului s-ar fi produs la pauza meciului CFR Cluj-Pandurii, din etapa 27-a, în sezonul 2007-2008, când titlul a fost câştigat de gruparea din Gruia. Există însă o inadvertenţă în declaraţia lui Mititelu. La pauza acelui meci, gorjenii conduceau cu 1-0, nu cu 2-0. Iuliu Mureşan ar fi venit în vestiarul Pandurilor şi le-ar fi oferit acestora suma de 50.000 de euro, pentru a ceda meciul. Elevii lui Neagoe au refuzat \"oferta\", mai ales că echipa gorjeană avea încă un obiectiv pe final de campionat, salvarea de la retrogradare. La final, Pandurii s-au impus în Gruia cu 2-1.