MENIU

Mititelu îl atacă dur pe Lucescu junior: A fost făcut selecţioner la apelul bocancilor!

Foto: NewsIn

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a lansat un atac extrem de dur la adresa selecţionerului Răzvan Lucescu, nemulţumit de faptul că acesta nu i-a convocat pentru amicalul cu Polonia, din 14 noiembrie, pe Florin Costea şi Andrei Prepeliţă.

Din "arsenalul" cu care Mititelu l-a atacat pe Lucescu a făcut parte sintagma "selecţioner făcut la apelul bocancilor". Patronul oltenilor l-a acuzat pe Lucescu junior că nu-l cheamă la lot pe Prepeliţă pentru că acesta i-ar putea lua locul lui Mihai Roman, promovat chiar de el la FC Braşov.

"Costea nu va fi la naţională cât va fi antrenor unul făcut selecţioner la apelul bocancilor. El nu vrea jucători care să fie iubiţi, de-aia nu-l mai cheamă nici pe Mutu. Lui îi plac jucătorii «să trăiţi şefu'!». Este un frustrat care nu a jucat fotbal. Vrea să se răzbune pe mine pentru ce am spus despre el şi loveşte în doi jucători de-ai noştri. A greşit că nu i-a luat pe Costea şi Prepeliţă. Dar îi e frică că-i ia Prepeliţă locul lui Roman, care trebuie să ajungă sus. Este un abuz împotriva clubului Universitatea Craiova şi a fotbalului în general", a spus Mititelu, la GSP TV.
Mai multe articole despre:
Liga I Universitatea Craiova Răzvan Lucescu atac