MENIU

Misterul imaginilor de pe camerele de supraveghere din mall: Un martor susţine că poliţia avea imagini încă de sâmbătă

Reprezentantul magazinului declară că imaginile au fost predate poliţiei sâmbătă
Foto: RTV
Christian Ciocan: Imaginile care surprind izbucnirea conflictului le-am primit astăzi.

Noi dezvăluiri surprinzătoare în cazul bătăii de sâmbăta trecută, dintr-un centru comercial din Bucureşti. Patronul unui magazin din zonă susţine că poliţia a primit încă de sâmbătă imaginile care surprind exact momentul începerii conflictului.

Reprezentantul magazinului, Florin Melinte, a declarat la Realitatea TV că imaginile au fost predate poliţiei chiar sâmbătă seara.

PR-ul centrului comercial, Violeta Moisa, a declarat că au predat poliţiei imaginile prin proces verbal: "Materialele video de la noi de la magazin le-am predat prin proces verbal. Am făcut proces verbal de predare-primire a acestor materiale. Din punctul nostru de vedere cred că ne-am făcut datoria". 

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a declarat că poliţia a intrat în posesia imaginilor care surprind izbucnirea conflictului abia marţi. "Celelalte imagini filmate de amatori pe care le-a difuzat presa, le-am avut şi noi imediat după incident", a mai spus Ciocan. Acesta a mai precizat că nu s-a primit nicio plângere de sechestrare de persoane şi că nu rezultă de nicăieri că Eugen Preda cerea taxă de protecţie. 

Imaginilesurprinse de camerele de înregistrat din magazinul din Plaza Mallreferitoare la altercaţia de sâmbătă vor fi puse la dispoziţiainstanţei care va judeca recursul împotriva eliberării persoanelorimplicate în conflict, informează Parchetul de pe lângă JudecătoriaSectorului 6.

Până la judecarea recursului, imaginile nu vor fi făcute publice. 

Marţi magistraţii Judecătoriei Sectorului 6 au decis cercetarea în stare de libertate şi a celui de-al cincilea suspect, pentru că nu s-a putut stabili cine este victimă şi cine este agresor în incidentele petrecute sâmbătă în Mall Plaza Romania. 

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, adeclarat marţi dimineaţă, la Realitatea TV, că judecătorii au luat deciziile dejudecare în stare delibertate a celor implicaţi în scandalul de la mall fără să vadăimaginile de pe camerele de supraveghere din complexul comercial.Motivul: poliţia a obţinut imaginile cu bătaia de-a abia luni seară, ladouă zile de la incidente. 

 

Citeşte şi Al cincilea suspect în scandalul de la mall va fi cercetat în stare de libertate

Mai multe articole despre:
poliţie bătaie imagini mall clan BGS Eugen Preda