MENIU

Miss Rusia a fost implicată într-un scandal cu poze nud - GALERIE FOTO

Foto: mosnews.com
Foto: kp.ru
Foto: kp.ru
Foto: kp.ru
Foto: kp.ru

Sophia Rudyeva, aleasă Miss Rusia în 2009, este în centrul unui scandal sexual, după ce au fost descoperite mai multe fotografii în care tânăra apare nud.

Scandalul ar putea-o împiedica pe Sophia să participe la concursul Miss World, deşi nu s-a luat încă o decizie în acest sens.

La scurt timp după de Sophia Rudyeva, în vârstă de 18 ani, a fost aleasă cea mai frumoasă rusoaică, Interneul a fost împânzit cu poze nud ale fetei. Se pare că Sophia a participat, când avea doar 15 ani, la o şedinţă foto erotică pentru o revistă de profil, potrivit mosnews.com.

Problema a apărut pentru că Sophia, care a reprezentat regiunea Sankt Petersburg în competiţie, a fost o înlocuitoare de ultim moment a altei concurente. Astfel, pentru că nu a participat în preliminariile concursului de miss, a trecut peste verificările efectuate asupra trecutului fetelor.

"De obicei verificăm concurentele care se înscriu la concursurile regionale. Ştim reputaţia agenţiilor de modele locale şi ştim unde să căutăm pe Internet. Dar la nivel naţional, este imposibil să aflăm totul despre fiecare fată", a explicat Ilya Prokhortsev, fost coordonator al comisiei ce se ocupă de concursul Miss Rusia.

Prokhortsev a adăugat că deşi nu există o regulă explicită care să interzică participarea Sophiei la Miss World, tânăra nu va fi probabil acceptată în concurs. Dacă totuşi va participa, este foarte puţin probabil ca frumoasa rusoaică să aibă şanse la vreun premiu.

Mai multe articole despre:
Rusia miss fotografii nud erotic Miss World