MENIU

Mircea Sandu: Şansele de calificare sunt zero şi nu mai am de spus decât un singur lucru: sunt trist

Foto: NewsIn
M.Sandu: Arestarea lui Gigi Becali îi va efecta pe jucătorii Stelei

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a vorbit, vineri, într-o conferinţă de presă despre şansele de calificare ale României, spunând că joi va avea loc o şedinţă a Comitetului Executiv în care se va analiza situaţia lui Piţurcă.

"Joi vom avea întrunirea Comitetului Executiv în care vom analiza situaţia echipei naţionale şi a lui Victor Piţurcă. Şansele de calificare sunt zero şi nu mai am de spus decât un singur cuvânt: sunt trist! Ionuţ Lupescu va avea luni sau marţi  o conferinţă de presă când va da mai multe detalii", a declarat Mircea Sandu.

Conform Prosport, Piţurcă şi Mircea Sandu au negociat deja condiţiile pentru care antrenorul să renunţe la prima reprezentativă.

Dacă ar fi demis, Piţurcă ar trebui să fie despăgubit cu 600.000 de euro, dar cea mai probabilă variantă ar fi ca părţile să se înţeleagă pentru o sumă mai mică.

Echipa naţională a României a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 2-1, de reprezentativa Austriei şi continuă să ocupe penultimul loc în Grupa a 7-a de calificare la CM 2010, cu doar 4 puncte după cinci meciuri disputate. 

 

Mai multe articole despre:
Gigi Becali arestare Mircea Sandu Naţioanla