MENIU

Mircea Sandu: S-au făcut toate demersurile necesare pentru ca Nicu să primească cetăţenia română

Foto: NewsIn

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, luni, că forul pe care îl conduce a făcut toate demersurile necesare pentru ca mijlocaşul formaţiei Hertha Berlin, Maximilian Nicu, să obţină cetăţenia română pentru a putea evolua pentru echipa naţională a României.

"S-au făcut toate demersurile necesare pentru ca Nicu să primească cetăţenia română, şi acum aşteptăm un răspuns", a declarat Mircea Sandu.

Preşedintele FRF a replicat la declaraţiile făcute de Marian Iancu şi a dat de înţeles că îl va acţiona în justiţie pentru calomnie. "Eu nu comentez ce zice Marian Iancu, nu mă cobor la nivelul lui. Mâine voi lua DVD-ul cu înregistrarea emisiunii şi mă voi îndrepta pe cale legală fără doar şi poate", a spus Mircea Sandu, care a menţionat că va organiza miercuri o conferinţă de presă, în care va arăta toate documentele din cazul depunctării echipei din Timişoara.

Patronul lui FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat luni, la mai multe emisiuni televizate, că Mircea Sandu e "un caz de Sopoca", "un pericol public" şi "prost informat, dezinformat, prost sau dobitoc".
Mai multe articole despre:
Marian Iancu Mircea Sandu Maximilian Nicu