MENIU

Mircea Rednic: Meciul cu Oţelul a fost mai greu decât va fi cel cu Steaua

Foto: NewsIn

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, marţi, după victoria de la Galaţi, scor 1-0, că partida cu Oţelul a fost mult mai dificilă decât va fi derby-ul cu Steaua.

"A fost un meci greu, o victorie muncită şi meritată. Sunt fericit că am luat 3 puncte şi că Dănciulescu a arătat că este un adevărat lider. A fost un meci pe care îl consider mult mai greu decât cel cu Steaua, deoarece te mobilizezi altfel la aceste meciuri. Cu Steaua nu mă duc nici la antrenamente, mă duc doar la meci, jucătorii se vor mobiliza şi cu siguranţă vom câştiga", a spus Rednic.

Tehnicianul dinamovist a mai declarat că pe lista mare de indisponibili pe care o are s-au mai adăugat două nume după meciul de la Galaţi: "Am pierdut doi jucători importanţi, Simao şi Ze Kalanga. Mă bucur că l-am câştigat totuşi pe Tamaş. Toată lumea s-a legat doar de Tamaş, nu şi de Kone sau de alte meciuri. Noi suntem cei mai răi, iar alţii, cei mai buni".

La rândul său, Petre Grigoraş a spus că valoarea lui Ionel Dănciulescu a rezolvat acest meci: "Un meci din care meritam măcar un punct. Diferenţa a facut-o geniul lui Dănciulescu, ei îl au şi noi nu. Am ratat şi noi ocazii, şi dacă marcam, alta era situaţia".

Formaţia pregătită de Mircea Rednic a învins, marţi, în deplasare, pe Oţelul Galaţi, scor 1-0, prin reuşita din prima repriza a lui Ionel Dănciulescu, şi îşi păstrează primul loc în clasamentul Ligii I.