MENIU

Mircea Rednic: E un rezultat echitabil, pe noi ne ajută, nu ştiu dacă pe Mediaş îi ajută

Foto: NewsIn

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat că egalul de la Mediaş este un rezultat echitabil şi că echipa sa nu merita să câştige această partidă.

"Este un punct muncit, meritat, obţinut în condiţii grele. Când iei gol aşa devreme, e greu să revii. E un rezultat echitabil, pe noi ne ajută, nu ştiu dacă pe Mediaş îi ajută. Nu meritam să învingem la Mediaş. Prima repriză le-a aparţinut gazdelor, a doua a fost a noastră", a declarat Rednic.

Tehnicianul dinamovist susţine că arbitrul Tiberiu Lajos nu a avantajat niciuna dintre cele două formaţii: "Nu am simţit ajutorul arbitrului. Se joacă mai agresiv pe un astfel de teren, nu cred că a ajutat pe nimeni arbitrul".

Rednic a acuzat starea gazonului, spunând că dacă era unul mai bun altul era rezultatul.

"Pe un teren ca acesta, valorile dispar. Nu le reproşez nimic băieţilor. Altul era rezultatul era, dacă era terenul bun. Surprinzător a fost că terenul a fost moale doar pe centru", a mai spus Rednic.

Antrenorul gazdelor, Cristian Pustai, a declarat că deşi echipa sa a fost superioară bucureştenilor, nu este supărat de rezultatul partidei.

"Nu vreau să comentez arbitrajul. Acest punct ne ridică moralul, dar păcat că nu am învins. E bine totuşi că am făcut egal cu Dinamo. Nu pot fi ipocrit să zic că sunt supărat după acest rezultat. Mă bucur pentru Pârvulescu, spune multe despre acest rezultat că am avut mai mulţi jucători tineri în faţa lui Dinamo".

Dinamo a remizat în deplasare cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-1,  într-o partidă în care arbitrul Tiberiu Lajos nu a acordat un penalty pentru gazde în prima repriză, la un henţ făcut de Moţi pe linia porţii.