MENIU

Mircea Rednic: Dacă nu va pleca niciun jucător, nu vom face nicio achiziţie

Foto: NewsIn

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, vineri, că formaţia din Ştefan cel Mare nu va face niciun transfer în această pauză competiţională, asta doar în cazul în care niciun jucător important nu va părăsi echipa.

"E linişte acum la Dinamo. E foarte bine că avem linişte la echipă. Nu pleacă nimeni şi nici nu vine nimeni. Eu am lotul complet şi sunt mulţumit de el. Dacă nu va pleca niciun jucător, nu vom face nicio achiziţie", a spus Rednic.

Tehncianul dinamovist a mai afirmat că dacă până pe 20 ianuarie, atunci când echipa pleacă în primul cantonament, Ropotan nu va fi transferat, atunci mijlocaşul va rămâne în Ştefan cel Mare: "Nu ştiu încă dacă va pleca Ropotan, nu e treaba mea, e treaba conducerii. Oricum, dacă va pleca, va veni cu siguranţă alt jucător pe postul lui. Am studiat foarte bine această problemă în perioada asta, avem mai multe variante din străinătate. Nu comentez dacă va veni Şoavă, pentru că nu vreau să se interpreteze că vreau eu un jucător anume, pentru că apoi le creşte foarte mult preţul. Dacă Ropotan nu se transferă până pe 20 ianuarie, atunci el va rămâne la Dinamo".

Mircea Rednic spune că fundaşul Lucian Goian se va prezenta la reunirea lotului: "Toţi jucătorii, inclusiv Lucian Goian, Blay şi Boştină se vor prezenta pe 12 ianuarie la reunire. Vom vedea atunci ce decizii vom lua în privinţa lor. Blay a refuzat prima noastră ofertă de prelungire şi urmează să mai negociem cu el. Şi Boştină e în ultimele şase luni de contract şi discutăm cu el o posibilă prelungire".

Antrenorul dinamovist a negat zvonurile conform cărora Nicolae Mitea ar pleca în această iarnă de la Dinamo: "Mitea a fost mult timp accidentat şi el mai are nevoie de o perioadă de refacere. Eu mă bazez pe el în retur, la fel ca pe fiecare fotbalist din lotul lui Dinamo. Nu s-a pus problema ca el să fie cedat în altă parte".
Mai multe articole despre:
Dinamo Mircea Rednic transferuri