MENIU

Mircea Lucescu l-a criticat pe Raţ pentru gafa decisivă din meciul cu ŢSKA Moscova

Foto: NewsIn

Antrenorul lui Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, l-a criticat dur pe fundaşul Răzvan Raţ, care a provocat lovitura de pedeapsă din care ŢSKA Moscova a marcat unicul gol al meciului cu formaţia ucraineamă, din optimile de finală ale UEFA.

"Sunt foarte supărat pe el. A greşit, a fost prea impulsiv în faza respectivă", a declarat Mircea Lucescu, joi seară, la GSP TV.

În ciuda regretului pentru înfrângerea de la Moscova, tehnicianul român s-a declarat optimist în privinţa returului, explicând că, în afara rezultatului, este foarte mulţumit de jocul elevilor săi. "Nu uitaţi că ŢSKA Moscova are şase jucători în naţionala Rusiei. I-am depăşit prin joc, prin organizare, din păcate nu am reuşit ce am vrut, parcă doream să intrăm cu mingea în poartă. După joc, toată lumea e încrezătoare. Dominarea a fost destul de categorică pentru o echipă care a jucat în deplasare", a fost de părere Mircea Lucescu.

Altfel, fostul antrenor al Rapidului a comentat cu ironie faptul că George Copos şi-a schimbat atitudinea faţă de echipa pe care o patronează. "George revine imediat când e succes. E prietenul meu, dar trebuie să spun asta, vine imediat să-şi ia o felie", a spus Lucescu.

Formaţia pregătită de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, a pierdut joi, cu scorul de 0-1, partida contra lui ŢSKA Moscova, din prima manşă a optimilor de finală din Cupa UEFA. Golul victoriei lui ŢSKA Moscova a fost reuşit de Vagner Love, în minutul 50, din penalty. Fundaşul român Răzvan Raţ a fost integralist la oaspeţi şi a provocat lovitura de pedeapsă din care echipa sa a pierdut meciul.