MENIU

Mircea Geoană: Valeriu Zgonea va coordona echipa de campanie a PSD la europarlamentare

foto: NewsIN
Mircea geoană: Toţi europarlamentarii PSD trebuie să facă parte din grupul socialist european

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a anunţat că pe 5 aprilie va fi prezentată lista de candidaţi ai PSD pentru alegerile europarlamentare. Potrivit lui Geoană, lista va cuprinde oameni "de excelentă expertiză care să reprezinte România la Bruxelles".

Mircea Geoană a anunţat că luni PSD a stabilit un calendar pentru desemnarea candidaţilor la alegerile europarlamentare, iar lista de candidaţi va fi lansată oficial pe 5 aprilie.

Geoană a respins ideea ca Cozmin Guşă să ocupe vreo poziţie în PSD, dar şi posibilitatea ca Lavinia  Şandru să candideze pe listele PSD la alegerile europarlamentare. "Avem o obligaţie faţă de partenerii noştri socialişti ca toţi europarlamentarii PSD care vor fi trimişi în Parlamentul European să facă parte din grupul socialist european. Este o obligaţie explicită pe care o avem faţă de partenerii noştri socialişti", a explicat Mircea Geoană.

Acesta a anunţat că Valeriu Zgonea va coordona  echipa tehnică de campanie, iar PSD va crea şi un colectiv de strategie care va cuprinde un număr de lideri politici importanţi ai partidului.

Mai multe articole despre:
Mircea Geoană PSD europarlamentare